Klubtur: Arsenal-Burnley

Arsenal Danmark arrangerer tre klubture til London i sæsonen 2019/20.

Den første klubtur finder sted i august 2019, med afrejse fredag den 16. august og hjemrejse søndag den 18. august. Der er tale om en budgettur, som specielt henvender sig til de yngre af vores medlemmer. Der er dog ingen aldersgrænse som sådan. Modstanderen på denne klubtur bliver Burnley.

Prisen for denne tur er nu kr. 2.495,- og inkluderer følgende:

 • Flyrejse tur/retur fra København (Kastrup) eller Jylland (Billund)
 • Lufthavnsafgifter
 • 2 overnatninger i dobbelt-, triple-, eller gruppeværelser på Kent Hall Hotel.
 • Fodboldbillet til Arsenal – Burnley lørdag kl. 12:30 lokal tid på Emirates Stadium
 • Transport mellem lufthavnen i London og Tottenham Hale, hvorfra deltagerne selv rejser videre på egne travelcard eller Oystercardss.

Beskrivelse

Rejsen foregår med fly begge veje.

Man kan vælge at flyve fra enten København (Kastrup) eller Jylland (Billund). Der kan gratis medbringes en mindre rygsæk på rejsen (ikke almindelig kuffert, eller trolley). Ønsker du at medbringe kuffert som håndbage (10 kg), så er mérprisen for dette 200,-, og ønsker du en indchecket kuffert (20 kg), så er mérprisen for dette kr. 600,-

Der er afrejse fra Danmark om morgenen fredag den 16. august kl. 07:15 fra Kastrup hhv. 10:20 fra Billund og hjemkomst igen søndag den 18. august kl.21:50 i Kastrup hhv. 22:10 i Billund.

I London foregår transporten mellem lufthavnen og hotellet i tog.

Tilmeldingsprocedure

Du tilmelder dig klubturen ved at sende en e-mail til rbj@arsenal.dk med følgende oplysninger for HVER deltager:

 • Hvilken klubtur du ønsker at tilmelde dig
 • Medlemsnummer
 • Alder (på afrejse tidspunktet)
 • Navn og adresse
 • Telefonnummer (helst mobil)
 • E-mail adresse
 • Afrejselufthavn (København eller Jylland)
 • Ønsker du at indchecke kuffert? Ja/Nej

Bemærk: hvis du ikke har en e-mailadresse, så kan du ikke tilmelde dig klubturen.

Du skal være medlem af Arsenal Danmark for at deltage på klubturen.

Hvis flere medlemmer ønsker at tilmelde sig sammen, så skal der oplyses navn, afrejselufthavn og alder (på afrejse tidspunktet) for alle disse personer ved bestilling. Det er muligt at tilmelde op til seks personer sammen.

Husk at alle navne skal udfyldes præcis som de står i de pågældende pas, da flybilletterne bestilles i de navne du opgiver, og check-in i lufthavnen sker via dit pas.

Tilmelding

Der er kun et begrænset antal pladser på turen, så man skal tilmelde sig hurtigt hvis man vil være sikker på at komme med. Pladserne bookes efter “først til mølle” princippet

Betaling

Senest 7 dage efter tilmelding skal det fulde beløb på kr. 2.495,- pr. person. Betalingerne skal foretages via bank overførsel.V

Arsenal Denmark forbeholder sig retten til at annullere en tilmelding, hvis de anførte betalingsfrister ikke overholdes.
Arsenal Denmark forbeholder sig endvidere ret til at justere prisen afhængigt af udviklingen i priserne for flybilletter.

Afbestilling

Afbestilles turen efter indbetaling vil det indbetalte beløb ikke blive refunderet.

Materiale

Omkring en måned før afrejse udsendes der yderligere information om turen til de tilmeldte. Materialet omfatter blandt andet rejseplan og program for turen.

Rejsegarantifonden

Arsenal Danmark er ikke registreret i rejsegarantifonden. Dette er efter aftale med rejsegarantifonden og indebærer, at medlemmerne som bestiller klubturen ikke vil være dækkede af rejsegarantifonden i tilfælde af en eventuel konkurs.

Arsenal Danmark vil som forening selv forsøge og minimere et eventuelt tab for vores medlemmer i tilfælde af en eventuel konkurs.

Turen gennemføres kun såfremt der er tilstrækkelig tilslutning.

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål vedrørende turen til Rasmus Bernth Jensen enten via e-mail til adressen rbj@arsenal.dk eller telefonisk på tlf.: 297 297 96 (kun hverdage fra kl. 19:00 – 21:00).

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}