KENT HALL HOTEL

KENT HALL HOTEL
414 Seven Sisters Road
London N4 2LX, England

Kent Hall Hotel er et typisk to-stjernet London hotel i mellemstørrelsen. Det er et lille hyggeligt sted beliggende umiddelbart ved Manor House undergrundsstationen på Picadily Line. Hotellet ligger kun 800 m. fra Finsbury Park Station i hjertet af Arsenals hjemmedistrikt Highbury & Islington.

Kent Hall Hotel drives på familiær vis af Denize Levett sammen med en håndfuld venlige og betroede medarbejdere, der alle har deres Arsenal hjerte på rette sted.
Arsenal Denmark tilbyder at foretage booking af værelser for medlemmerne i fanklubben, som dermed sikres en betragtelig rabat. Betaling sker ved fremmøde på hotellet.

Kent Hall Hotel ligger i bekvem 20 minutters gå-afstand fra Emirates Stadium. Der er masser af liv med pubber og forretninger i nabolaget, bl.a. Arsenals World of Sport. Finsbury Park Underground Station ligger kun ca. 800 m. fra hotellet, så det er nemt at komme med toget rundt til Londons mange turistattraktioner. Desuden er der busforbindelser umiddelbart udenfor hotellet.

Hotellet har alt fra enkeltværelser til 6-mands stuer til utroligt lave priser. Er man en gruppe på fodboldtur, kan man med fordel bestille 3, 4, 5 eller 6-mands værelser, som alle har masser af plads. De fleste af værelserne er forskellige, og hotellet kan klare de fleste forespørgsler.

De fleste af hotellets værelser har eget bad og toilet. Værelserne er rene og pæne med de basale faciliteter såsom tv og el-kedel. Der er gratis trådløst netværk i receptionen. Desværre serverer de ikke længere morgenmad.

FACILITETER – HOTEL KENT HALL:

Værelserne

Eget bad og toilet (på de fleste værelser)
TV
Hårtørrer
Faciliteter til at lave kaffe/te
Gratis trådløst netværk (i receptionen)

Pris

£50 pr. nat i singleværelse.
£30 pr. nat i dobbeltværelse.
£27 pr. nat i trippelværelse.
£23 pr. nat i 4-6 mands værelse.

Transport

Manor House Underground Station (ca. 50 m.)
Finsbury Park Station (ca. 800 m.)

Restaurant

Nej.

Bar

Nej

Elevator

Nej

Periode

Prisen gælder alle ugens dage.

Beliggenhed

414 Seven Sisters Road
London N4 2LX, England

ØvrigtLink til hotellets hjemmeside

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}