GUNACTION 5 PÅ GADEN


Tjek postkassen og kast dig over det nye GunAction, som i disse dage udbringes til medlemmerne af Arsenal Denmark.

Redaktionschef Lars Jacobsen og hans redaktion af frivillige skribenter har begået endnu et mesterværk, og i det spritnye GunAction 5 kan du læse evalueringen af Unai Emery’s første sæson i Arsenal. Vi følger sæsonen kamp-for-kamp, spiller-for-spiller og analyserer præstationerne i alle fire turneringer. Som noget nyt er ni censorer hentet ind fra medlemsskaren, og de giver deres vurdering af Emery & co.

Du kan også læse om Arsenal damernes flotte mesterskab, om U18 holdets sejr i Premier League South og om forventningerne til et travlt transfervindue, hvor vi gerne skulle have forstærket truppen.

Sidst, men ikke mindst er der også indkaldelse til foreningens generalforsamling den 28. september 2019, hvor vi med stolthed kan præsentere fanklubbens Ærespræsident Tony Adams, som næppe behøver nogen nærmere præsentation i disse spalter.
Arrangementet afholdes i en eksklusiv lounge på Danmarks nationalarena Parken, hvor selv samme Tony Adams løftede Pokalvindernes Europa Cup pokal for 25 år siden.
Læs mere her på siden, hvor vi løbende vil orientere om arrangementet….

Bliver du snydt af postbudder, så indrapporter venligst den manglende udbringning. Læs mere her.

Vidste du, at du altid kan læse en appetizer på det nyeste GunAction samt læse de seneste blade i hele deres længde i vores iReader?
Du kan endda downloade bladet, så du altid har det med dig digitalt.
Læs mere her.

Indkøbskurv