GUNACTION 3 PÅ VEJ….

Så er der nyt GunAction på vej ud i postkassen hos de hungrende Arsenal Denmark medlemmer, og I kan godt begynde at glæde jer.

Der er masser af godt og eksklusivt stof i det nye blad, som er blevet banket sammen af Redaktionschef Lars Jacobsen og hans korps af dygtige skriverkarle.

Bl.a. har Mette Munk Nielsen talt med de to nye danske Arsenal Ladies Katrine Veje og Janni Arnth, som er blevet hentet til London Colney for at forstærke Arsenal Ladies i bestræbelserne på at hente det første engelske mesterskab siden 2012, hvor en uafbrudt stime på ikke mindre end 9 engelske mesterskaber kom til et foreløbigt stop.

Vi bringer også en halvvejs evaluering af Unai Emery’s første sæson som klubbens nye Head Coach, lugesom der også er en kritisk analyse af den betænkelige saga om Mesut Özil, der friter en svingdørs tilværelse på Arsenals nye hold.

Desuden er der spændende artikler om Iwobi, Guendouzi, Petr Cech og Mkhitaryan samt en beretning fra Arsenal Denmarks udebanetur til Southampton i december.

Glæd jer. Der er masser af godt stof på vej.
Bladet forventes bragt til postkasserne i Uge 9. Sker det ikke, så indrapporter den manglende udbringning. Læs mere her.

Vidste du, at du altid kan læse en appetizer på det nyeste GunAction samt læse de seneste blade i hele deres længde i vores iReader?
Du kan endda downloade bladet, så du altid har det med dig digitalt.
Læs mere her.

Indkøbskurv