GUNACTION 1 PÅ VEJ

Sæsonens første GunAction er nu trykt og er på vej ud til medlemmerne. Arsenal førsteholdstrup har fået et facelift henover sommerferien – og det samme har GunAction, så glæd dig til et flot nyt blad med masser af fede artikler og flotte illustrationer!

Som traditionen byder, belyser GunAction 1 et travlt transfermarked, hvor Arsenal for en gangs skyld var tidligt ude og fik gennemført en række vigtige spillerhandler til målmandsposten og forsvaret.
Vi bringer naturligvis grundige portrætter af de nye drenge i klassen, ligesom vi tager behørig afsked med de spillere, der har forladt Emirates, herunder særligt Wilshere, der nu tørner ud for The Hammers.

Vi varmer også op til generalforsamlingen den 29. september i Silkeborg, hvor vi får besøg af selveste Ray Parlour. I skrivende stund er der 134 tilmeldte, hvilket dermed er all time record til en generalforsamling i Arsenal Denmark, og vi regner stærkt med at tallet stiger op mod deadline.

Du kan stadig nå at tilmelde dig ved at skrive til Michael Ginnerup på mg@arsenal.dk.

Har du ikke GunAction 1 i din postkasse i løbet af de kommende 10 dage, så henvend dig til vores distributør og få et nyt eksemplar. Du behøver blot at klikke på linket midt på forsiden “Mangler du GunAction” for at læse mere om fremgangsmåden.

Indkøbskurv