FANKLUBBENS EGET HALSTØRKLÆDE

Det kan godt være, at termometeret sniger sig op omkring de 30 grader her midt i juli, men det er aldrig for varmt til at iføre sig et Arsenal halstørklæde – især ikke, når Arsenal Denmark har fået fremstillet sit helt eget fanklub halstørklæde!

Inde på fanklubbens webshop kan du nu købe det nye Arsenal Denmark halstørklæde.
Det kommer i et enkelt og stilrent rød/hvid design med referencer til Arsenal Denmarks stiftelsesår i 1991 samt vores tilhørsforhold til The Gunners. Kanonen er naturligvis også at finde på halstørklædet, som er forskelligt på for- og bagside.

Lokalklubberne har ved samme ombæring også fået deres egne halstørklæder, og er du med i København, Aarhus, Aalborg, Esbjerg eller Randers grupperne, kan du få dit eget halstørklæde med Arsenal Denmark på den ene side og lokalklubben på den anden, eksempelvis Arsenal Aarhus.
Så bliver det ikke meget mere personligt!

Arsenal DK varianten kan du kun købe på fanklubbens webshop. De lokale varianter kan du købe hos din lokalkontakt eller på den lokale pub, når Arsenal er på skærmen.

Klik ind på fanklubbens webshop og opdater dig samtidig med alle de andre nye varer, vi har fået på hylderne. Klik ind her.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}