DØDT LØB MELLEM SAKA OG TIERNEY

Det er tilsyneladende lykkes ADIDAS designer James Webb at begå et nyt scoop. Den nye Arsenal hjemmebanetrøje fra ADIDAS sælger i lange baner og har slået alle rekorder i ARSENAL DENMARK’s Fanshop.

Det meste af beholdningen blev solgt i forsalg inden premieren torsdag den 23. juli, og der er blevet genforsynet i stort set alle størrelser.

Mange af trøjerne bestilles med tryk, og der har derfor været travlhed hos ARSENAL DENMARK’s faste trykleverandør, MM Sport i Randers.
MM Sport benytter selvfølgelig de originale Premier League tryk, både til navn og nummer, og han sætter også det officielle Premier League ærmemærke på trøjerne.

Kigger vi lidt på populariteten af spillertryk, så er der i skrivende stund dødt løb mellem to nye ansigter i Arsenals trup – og på helt usædvanlig vis er der endda tale om to spillere fra Arsenals defensiv, nemlig skotske Kieran Tierney og vores egenudviklede Bukayo Saka. Det plejer normalt at være stjernerne fra Arsenals angreb, der pryder trøjerne.

Ranglisten:
1. Tierney
1. Saka
3. Aubameyang
4. Holding
5. Sokratis

Altså ingen Pepe og ingen Lacazette…

Nyindkøb kan måske gøre noget ved stillingen, ligesom en kontraktforlængelse hos topscorer Aubameyang sikkert også vil påvirke stillingen.

 class=
Indkøbskurv