CORONA STATUS I ARSENAL DENMARK

Det er en underlig fornemmelse at være fodboldfan i denne tid, hvor fodboldturneringerne på tværs af Europa plejer at spidse til.
Arteta & Co. var lige kommet godt i gang i kampen om de europæiske pladser, og nu fiser sæsonen måske ud i ingenting.

Det er svært at finde undskyldninger for ikke at gå i haven i dette ‘forsømte forår’, men en kort status fra ARSENAL DENMARK’s bestyrelse kan måske hjælpe…

Billetsalg

I øjeblikket ligger Premier League stille, hvilket de fleste sikkert har opdaget. Alle kampe indtil 30 . april er udsat, og det er i det hele taget uvist, om sæsonen genoptages senere på foråret.
I første omgang berører det derfor Arsenals hjemmekampe mod Norwich 4. april og Leicester 18. april, og fanklubben tilbyder at give pengene tilbage til alle de medlemmer, som har købt billetter til disse kampe – det gælder både alm. og VIP billetter.
Fra fanklubbens side må vi afklare vores billetkøb over mod Arsenal FC for at minimere vores tab på et senere tidspunkt.

GunAction

Under normale omstændigheder ville vi have opstartet det redaktionelle arbejde med GunAction nr. 4, men bladet er udsat af den simple grund, at der ikke er meget at skrive om.
Hvorvidt vi udgiver blad nr. 4 og 5 i løbet af maj, juni og juli er ikke besluttet endnu, men når fodbolden på et tidspunkt startes op igen, sender vi journalisterne hurtigt til tasterne, så I kan få et blad ind af døren. Stol på det…

Altid Arsenal podcast

Som det var tilfældet med GunAction, så ligger vores populære Altid Arsenal podcast også stille indtil der sker noget, som Tue Sørensen og hans orkester kan udbrede sig om.
Måske kommer der en særudgave i ny og næ under alternative former, men den regulære udgivelsesfrekvens startes først op, når fodbolden genoptages.
Måske er det nu, at du har tid og mulighed for at lytte dig igennem tidligere udsendelser af den fremragende podcast. Tjek op her.

Udvidet bestyrelsesmøde

Det var planen, at der skulle indkaldes til det sædvanlige udvidede bestyrelsesmøde i april.
Til dette årlige begivenhed indkaldes alle gode og frivillige kræfter i fanklubben til en dag med Arsenal Denmark som overskrift. Vi taler alle foreningens aktiviteter og processer igennem og brainstormer på nye ideer og tiltag.
Vi håber at kunne gennemføre initiativet lidt senere – evt. slået sammen med vores sædvanlige Inde DM.

Webshoppen

Det er næppe nødvendigt at fortælle medlemmerne, at webshoppen selvfølgelig holder åben. Vi leverer samme høje service som altid, så kig ind i shoppen og gør en god handel. Måske finder du lige netop den trøje, som du mangler i din samling. Klik dig ind her.

Generalforsamling

Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget…
Mens de sædvanlige sysler er røget lidt i baggrunden, er der blevet tid til andre ting, og derfor er forberedelserne til generalforsamling 2020 gået i gang.
Det er givet, at dagen skal afholdes i Jylland, og at vi stiler efter den sidste lørdag/søndag i september, men dét er også det eneste, vi kan afsløre på nuværende tidspunkt.

Campbell og Hillier til København

Til gengæld kan vi afsløre et sær-arrangement den 19. august på Pool-Pub i København, hvor de to Arsenal legender fra 90’erne David Hillier og Kevin Campbell giver foredrag.
Arrangementet afholdes af Purple Sector Entertainment fra England i samarbejde med Arsenal Denmark.
Billetsalg skydes i gang inden længe.

 class=
Indkøbskurv