BUSTUR: STANDARD LIEGE – ARSENAL

Arsenal møder Standard Liege i sidste spillerunde af Europe League. Arsenal har indtil videre gjort rent bord i puljen, og gav Standard Liege en fodboldlektion på Emirates Stadium den 3. oktober, men førstepladsen er vigtig af hensyn til den senere lodtrækning, så der er meget på spil helt frem til sidste spillerunde.

Arsenal Danmark har fået bekræftelse fra Arsenal på 50 billetter til kampen og er stolte over at kunne tilbyde en bustur for vore medlemmer til udekampen mod Standard Liege på Stade Maurice Dufrasne torsdag d. 12. december kl. 18:55 2019.

Liege er hovedbyen i den belgiske region Vallonien. Byen ligger meget nær den hollandske og tyske grænse, men er lige så belgisk som vafler, øl og chokolade. Liege har knapt 200.000 indbyggere, som fortrinsvist taler fransk, men engelsk plejer ikke at være en forhindring for de turistvante belgiere.

Programmet ser således ud:

Vi vil på denne tur tilbyde opsamling i tre jyske: Randers, Aarhus og Fredericia. Medlemmer fra København, Sjælland og Fyn opsamles ved banegården i Fredericia.

Vi kører fra Danmark aftenen før kampen, således at vi kan tilbringe hele torsdagen i skønne Liege. Vi forventer at ankomme til Liege kl. ca. 09:00 på kampdagen.
Turen foregår i luksus turbus fra Fårup Turistfart, og undervejs hygges med film, lidt øl, quiz og andet godt.

Bussen kører fra Randers Banegård onsdag den 11. december kl. 20:30. Undervejs samler vi op ved Musikhuset i Aarhus kl. 21:15 og ved Fredericia Banegård kl. 22:30. Mødetid er 15 min. før.

Umiddelbart efter kampen går turen direkte tilbage til Danmark. Normalt foregår hjemrejsen en kende mere afdæmpet end udrejsen, omend det naturligvis afhænger af resultatet på banen. Vi regner med at være tilbage i Fredericia ca. kl. 09:00 om fredagen.

Turen koster kr. 1.295,- og inkluderer bustransport og fodboldbillet til kampen. Fodboldbilletterne er naturligvis blandt de engelske Arsenal-supportere.

Hvis vi får flere bestillinger end vi kan imødekomme, så gælder princippet om “først-til-mølle”. Bemærk i øvrigt, at det kun er medlemmer af ARSENAL DENMARK, som kan deltage på busturen. Hvis du endnu ikke er medlem Arsenal Danmark, skal du melde dig ind inden turen (klik her).

Vi åbner for tilmelding søndag d. 20. oktober kl. 19.00. Bestillinger modtaget før dette tidspunkt vil være ugyldige og vil ikke blive besvaret.

Tilmelding foregår via billetsystemet på hjemmesiden. Klik dig ind her.
Du kan ikke tilmelde dig via mail.
Udover de obligatoriske felter i tilmeldingsformularen, er det vigtigt, at du oplyser følgende i kommentarfeltet ved tilmeldingen:

1: Pasnummer
2: Fødselsdato (dd-mm-yy)
3: Om du ønsker at tage bussen fra Randers, Aarhus eller Fredericia

BEMÆRK!
Bestillinger uden ovenstående oplysninger vil ikke blive besvaret.
Det er ikke muligt at bestille fodboldbilletter uden bustransport.
Henvendelser om fodboldbilletter til kampen uden bustransport vil ikke blive besvaret.

Der sendes yderligere praktisk information til deltagerne en uges tid før afrejse.

 class=Indkøbskurv