BOGUDGIVELSE – MATCHDAY

Turen går til engelsk fodbold

Den tidligere professionelle fodboldspiller og nu fodboldekspert og TV kommentator Morten Bruun tager nu alle fodboldinteresserede med på en passioneret rejse rundt til de største scener i engelsk fodbold – naturligvis også Emirates Stadium.

Just follow all the others …

Med sin far ved hånden dukkede den danske dreng Morten op fra Seven Sisters-stationen i London en augustdag i 1973. De skulle til White Hart Lane og se Tottenham mod Middlesbrough og var så uerfarne, at de måtte spørge om vej til stadion.

Sådan er det ikke længere, for som fodboldekspert og kommentator blev de engelske stadioner Morten Bruuns arbejdsplads. En arbejdsplads, som han har elsket med den samme barnlige fascination som den dag, han så sin første kamp. Otte år gammel. Han elskede spillerne, stemningen, sangene, hele den kultur og historie, der gør engelsk fodbold unik.

Det er derfor, han har skrevet denne bog. For at dele ud af sine oplevelser. For at tage læseren med til de store scener i London, Liverpool og Manchester. Men også til de små. Til regnbuebyen Brighton i syd. Til de kuldsejlede kulminebyer nord. Til de glemte storklubber i Sheffield og Birmingham. Til tipsfodboldens vugge i Wolverhampton. Og selvfølgelig til London, Mortens yndlingsby i hele verden, hvor det hele begyndte.

Læserne kommer med til de store derbies, de bitre nedrykningsslag og pokalfinalerne. De er med på togtur over de bløde bakker i Yorkshire og ned i de overfyldte undergrundstog til Wembley. Og de er ikke mindst med på 48 forskellige stadioner og møder alle de forskellige fodboldkulturer i England.

Selvom man er inkarneret Arsenal fan og lægger hovedparten af sine fodboldture til England til London, så er der masser af godbidder at hente i Morten Bruun’s nye værk, som kan erhverves i Fanshoppen til kun 250 kr. Normalpris er 300 kr.

I GunAction 2 i november bringer vi et interview med Morten om den nye bog, men du behøver ikke at vente så længe… Køb den her.

 class=
Indkøbskurv