BILLETTER TIL ARSENALS KAMPE SÆTTES TIL SALG

Kampprogrammet for den kommende sæson er blevet frigivet, og som sædvanlig er der mange spændende opgør at se frem til. Efter at have kørt på nedsat blus under Coronatiden er vi i Arsenal Denmark nu tilbage på fuld kraft, og vi ser frem til at få sendt mange af vores medlemmer til London for at se Arsenal spille.

Klubture

Vi lægger ud med at præsentere vores to klubture. Efterårets klubtur bliver intet mindre end årets nok største kamp, nemlig hjemmekampen mod ærkerivalerne fra Tottenham den 1. oktober. Der skal nok blive tryk på, når Arsenal er været for North London Derby.

Forårets klubtur bliver sæsonens sidste kamp, nemlig hjemmekampen mod  Wolverhampton den 28. maj. Denne kamp giver mulighed for en fest, når en forhåbentlig god sæson  skal fejres. Desuden giver det den fordel, at vi ved, at kampen ikke  flyttes, da sidste rundes kampe alle spilles samtidig.


Nærmere info vedr klubturene vil kunne findes her på siden inden for kort tid.

Generelt salg af billetter

Billetsalget til den kommende sæson starter på fredag d. 24/6 kl 19:00 
for A-kampene, hvilket er kampene mod Manchester City, Liverpool, 
Chelsea & Manchester United. For alle de resterende kampe starter billetsalget lørdag d. 25/6 kl 
19:00.

Arsenal Danmark er glade for at kunne meddele at vi har valgt at holde  priserne på billetter, selvom at Arsenal går ud med en prisstigning for den kommende sæson.

Læs mere om køb af billetter her.

Indkøbskurv