21. februar 2021

BILLETSITUATIONEN I ARSENAL

De fleste Arsenal fans ved efterhånden, at også fodbolden er ramt af restriktioner pga. covid-19. Sidste kamp med tilskuere på Emirates Stadium var kampen mod West Ham den 7. marts 2020. Herefter fulgte en periode på 102 dage uden fodbold, inden Arsenal igen kunne spille fodbold – dog uden tilskuere. Kampene herefter blev spillet for lukkede døre, og fans med billetter til disse kampe måtte nøjes med at følge kampene i TV.

ARSENAL DENMARK har også været ramt af dette, da vi har ca. 55-65 billetter til alle hjemmekampe på Emirates Stadium. Fanklubbens billetchef Flemming Christensen har brugt meget tid på at kontakte alle medlemmer med billet til de respektive kampe og sørgede fornemt for, at alle fik deres pengene retur fra de aflyste kampe i foråret 2020.

Efterhånden, som der kom styr på pandemien med faldende smittetal til følge, blev der langsomt åbnet op igen for tilskuere til de fleste kampe. Arsenal kunne således byde velkommen til 2.000 tilskuere til hjemmebanekampen med Rapid Wien i Europa League den 3. december. Dette blev dog en kort fornøjelse, da stigende smittetal betød, at London rykkede op i niveau, og der blev således hurtigt lukket ned for tilskuere igen i London kort tid efter.

ARSENAL DENMARK følger situationen tæt og vil forsøge at skaffe billetter, når der igen åbnes op for tilskuere. Seneste nyt i den forbindelse er, at der vil blive lukket 10.000 tilskuere ind til den sidste hjemmekamp mod Brighton den 23 maj, men det sidste ord er næppe sagt i den sag. Hvorvidt der kommer danske medlemmer ind til den kamp, er svært at sige, da billetterne indtil videre er blevet fordelt ved lodtrækning. Qua vores mange sæsonkort har ARSENAL DENMARK dog gode forudsætninger for at få billetter, hvis vi ellers kan komme til England.
Ind- og udrejsebestemmelser til og fra Danmark/England vil nemlig også kunne besværliggøre rejsen.

Men en ting er sikkert, vi skal nok komme til at sende vores medlemmer afsted til fodbold på Emirates Stadium igen.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}