BILLETSALGET FOR ARSENAL HJEMMEKAMPE ÅBNES IGEN

ARSENAL DENMARK har haft lukket for sit billetsalg til Arsenal hjemmekampe på Emirates Stadium i London siden covid-19 pandemien satte ind i marts 2020, men nu er der godt nyt for de fodboldhungrende Gooners, der gerne vil til London og støtte Artetas drenge.

Fredag den 8. oktober kl. 19:00 åbnes billetsalget igen på vores sædvanlige portal. Klik ind her.

Første tilgængelige kamp er lokalopgøret Arsenal-West Ham den 14. december, og herefter følger bl.a. et meget spændende jule- og nytårsprogram, som både omfatter hjemmekampe mod Wolves og Manchester City og eventuelle cup kampe.

I første omgang sættes 17 billetter til salg til hver kamp, og der er tale om vores normale Silver Tickets, som sædvanligvis er placeret over udeholdets fans i hjørnet mellem Clock End og East Stand Upper.

Billetprisen er uændret i forhold til i forrige sæson, 500 kr. pr. billet til B-kampe og 900 kr. pr. billet til A-kampe. ARSENAL DENMARKS billetregler er i øvrigt gældende. Læs dem her.

I henhold til Udenrigsministeriets rejseanbefalinger er Storbritannien stadig orange, og Udenrigsministeriet udtaler på sin hjemmeside:

”Vi fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Storbritannien pga. høj risiko for smitte med coronavirus. Færdigvaccinerede og tidligere smittede med fast bopæl i Danmark samt deres medrejsende børn under 18 år er undtaget anbefalingen om, at alle ikke-nødvendige rejser frarådes. Vær dog fortsat opmærksom på landets indrejserestriktioner”.

Der er tale om en anbefaling, og det er således op til folk selv, om de vil rejse. Anbefalingerne justeres løbende, og vi opfordrer til, at man selv holder sig ajour.

Vi anbefaler desuden, at man kun køber billet, hvis man er færdigvaccineret, og i øvrigt overholder de restriktioner for indrejse, som England måtte foreskrive.

Vi gør også opmærksom på, at vi ikke refunderer billetter, hvis man bliver afvist ved indrejse på grund af rejserestriktioner.

Vi refunderer heller ikke billetter som følge af ændret kamptidspunkt.

Indkøbskurv