BILLETNYT

Efterspørgslen efter billetter til Emirates Stadium blandt Arsenal Denmarks medlemmer vil ingen ende tage. Interessen for at komme til London og følge Arteta’s drenge er enorm.

Som bestyrelsen tidligere har meddelt, så har Arsenal Denmark fået varslet en reduktion i vores billetkvote hos Arsenal FC, men på trods af dette så har vi formået at efterleve alle bekræftelser indtil videre. Med andre ord – alle som har bestilt og fået bekræftet billetter i denne sæson, har også fået deres billetter.

Der er dog bekymrende nyheder fra Arsenal…

Senest er alle Arsenal fanklubber verden rundt fra Arsenals side blevet gjort bekendt med, at der foregår alvorlige brud på billetreglerne.
Den enorme efterspørgsel efter billetter har nemlig resulteret i, at prisen på billetter på det sorte marked er eksploderet. Nogle fans har ikke kunne modstå fristelsen og har sat deres billetter til salg af tvivlsomme kanaler. I øjeblikket bliver der solgt billetter på internettet helt op til 35.000 kr. pr billet til Arsenal-Wolves kampen, og andre kampe er også godt med. Det har medført, at en unavngivet fanklub har fået fratrukket samtlige billetter til de resterende kampe i denne sæson samt hele næste sæson.
Yderligere et par fanklubber er under mistanke, og der vil derfor blive blive foretaget streng kontrol til de resterende kampe i denne sæson.

Dette skulle helst ikke ske for Arsenal Denmark!

Det er derfor overordentlig vigtigt, at alle overholder Arsenal Danmarks billetregler. det er strengt forbudt at videresælge sine billetter til anden side. Også selvom de videresælges til face-value.

Er man i tvivl, så læs billetreglerne her på siden. Er man forhindret i at overvære en kamp, som man har billet til, så skal man tilbagesælge dem til fanklubben.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Arsenal Denmarks Billetchef Flemming Christensen på fc@arsenal.dk.

Indkøbskurv