ARTETA MEGET HÅBEFULD OMKRING AUBA

Cheftræner Mikel Arteta meddelte, at han var særdeles positiv omkring, at topscorer og anfører Pierre-Emerick Aubameyang har tænkt sig at forlænge sin kontrakt med Arsenal.

Det har været en ganske fin uge omkring Arsenal. Tre sejre ud af tre mulige er det blevet til på syv dage, hvilket kulminerede onsdag med en 4-0-sejr over Norwich. Arsenal-fansene kunne ikke alene fejre sejren og de tre point, men også at man tidligere på dagen havde set Bukayo Saka forlænge sin kontrakt med The Gunners, angiveligt til sommeren 2023.

En anden mand mange Arsenal-fans også gerne ser forlænge sin kontrakt er topscorer Pierre-Emerick Aubameyang, som scorede sit mål nr. 50 og 51 for Arsenal i Premier League. Ingen anden Arsenal-spiller har nået at komme op på 50 scoringer så hurtigt som gaboneseren. 79 kampe i Premier League skulle Aubameyang bruge, hvilket er sjette hurtigst af alle nogensinde i Premier League.

Efter kampen stillede Aubameyang op til interview, hvor han blev spurgt ind til hans fremtid, hvor til han svarede:

“Jeg ved det (at fansene vil gerne have, at jeg skriver under på en kontraktforlængelse, red.). Jeg er rigtig glad for, at Bukayo Saka har skrevet under på en ny kontrakt, og nu må vi se ( i forhold til mig, red.)”, sagde Aubameyang til arsenal.com.

“Vi skal tale med klubben, og så må vi se, hvad der sker. Jeg er først og fremmest fokuseret på de kampe, der skal spilles i slutningen af sæsonen, og så må vi se på det”

Mikel Arteta blev også endnu engang spurgt ind til sin stjerneangribers fremtid og kom med lidt mere opmuntrende ord omkring Aubameyangs fremtid.

“Jeg er meget positiv omkring det (Aubameyangs kontraktforlængelse, red.). Hver gang jeg taler med ham er han meget glad for at være her og hans familie er glad for at være her. Han ved, hvad vi er i gang med at bygge op her og forhåbentlig kan vi have ham i klubben i mange år”, sagde spanieren til BBC umiddelbart efter Norwich-kampen.

Arteta var i sidste ude med lignende udtalelser vedrørende Bukayo Saka, da han også benyttede sig af vendingen “meget positiv”. Måske er der derfor flere gode nyheder i vente for Arsenal-fans vedrørende kontraktforlængelser inden længe.

 class=
Aubameyang fejrer sit mål nr. 50 i Premier League for Arsenal. Foto: Stuart Macfarlane
Indkøbskurv