ARSENE WENGERS STORE UGE

I dag d.13 oktober udkommer Arsene Wengers biografi ”My Life in Red and White”. Her er en oversigt over Arsene Wengers store uge, og hvordan du har mulighed for at tage del i den.

Den 12 oktober 1996 stod Arsene Wenger for første gang i spidsen for Arsenal. Det var en kamp imod Blackburn på Ewood Park, som Arsenal endte med at vinde med 2-0 efter to mål af Ian Wright. Hvad nok hverken Wenger eller nogen Arsenal-fan på daværende tidspunkt kunne forestille sig var, at den ranglede franskmand skulle stå i spidsen for Arsenal i løbet af de næste 7895 dage. 1235 kampe nåede Wenger at være træner for Arsenal og i løbet af 22 år skrev ’Le Professeur’ sig ind i alle fodboldhistoriebøgerne hos Arsenal.  

Siden Wenger forlod klubben har han endnu ikke været tilbage på besøg i klubben. Hverken på træningsanlægget i London Colney eller Emirates Stadium har man kunne finde Arsene Wenger i løbet af de sidste to år. I mellemtiden har Wenger dog været i gang med at skrive en selvbiografi, der udkommer tirsdag d.13 oktober på engelsk. Den tidligere Arsenal-træner gør på 352 sider status over sit liv inden for fodboldverdens gemakker og beskriver med sine egne ord om hans principper for succes både på og uden for fodboldbanen, reflektioner omkring fodboldspillet samt mange, mange historier om alt fra spillere, nedture i Europa og storhedstider med Henry, Vieira og co. i sin tid som Arsenal-træner. Bogen skulle give et sjældent indblik i et menneske, der ynder at være privat og holde sig til så få og sofistikerede beskeder, som muligt. Bogen kan købes både som hardback og paperback hos flere forhandlere, blandt andet saxo.com, waterstones.com og muligvis også din lokale fysiske boghandler.

Travl uge

For at promovere bogen har Wenger dog indvilget i at deltage i en lang række interviews med især franske, amerikanske og engelske medier. En snese vis er allerede udkommet i eksempelvis The Times, The Guardian og L´Equipe og flere forventes at udkomme de næste par dage.

Wenger deltager samtidig i en lang række Q&A-sessioner, som man som international fan også har mulighed for at deltage i. Her er to af slagsen:

14 oktober: Wenger i samtale med The Guardian 20-21 dansk tid, 6 pund

https://membership.theguardian.com/event/in-conversation-with-arsene-wenger-119218065443

16 oktober: Wenger i samtale med BBC´s Mark Chapman, 20-20.40 dansk tid, 30 pund

https://www.eventbrite.co.uk/e/arsene-wenger-on-life-and-leadership-copy-of-my-life-in-red-and-white-tickets-112632914078?aff=ebdssbonlinesearch

Wenger har allerede været i den varme stol, da han mandag d.12 oktober deltog i en Q&A-session i London, hvor han blandt andet endnu engang fik givet udtryk for sin store kærlighed til Arsenal: Det er stadig min klub. Det er stadig min kærlighed. Det er stadig det, jeg lider af, når vi ikke klarer os godt. Og omvendt er jeg glad, når vi gør det godt. Når jeg taler om Arsenal, er det altid ’vi, vi, vi’”.

Film om Wenger i støbeskeen

Mandag d.12 oktober kom det også frem, at der er blevet indgået en aftale omkring at lave en film om Arsene Wenger. Filmen er et samarbejde mellem franske og engelske produktionsselskaber, og det bliver ingen ringere end Wenger selv, som får lov til at være fortæller på filmen. Filmen kommer til at hedde ”Arsene Wenger: Invincible” og vil vise hidtil uset arkivmateriale fra Wengers 22 år som Arsenal-træner.  Filmen er sat til at få premiere i starten

 class=
Indkøbskurv