ARSENALS LÆGE AFVISER LIVERPOOL – BLIVER I ARSENAL

Arsenals klubdoktor Gary O´Driscoll står til at blive hos Arsenal, efter i første omgang at have accepteret et bud fra Liverpool om at overtage lignende stilling hos det nuværende førerhold i Premier League. En samtale med Arsenal-cheftræner Mikel Arteta skulle angiveligt have fået O´Driscoll til at ombestemme sig til glæde for Nordlondon-holdet.

Gary O´Driscoll har siden 2009 været tilknyttet Arsenals medicinstab, der servicerer Arsenals førsteholdstrup på både daglig basis og på kampdage. Til hver kamp ser man den irske læge drøne ud på grønsværen for at give behandling til Arsenal-spillere, der har fået en hård medfart i  forbindelse med blandt andet nærkampssituationer. 

Den 49-årige irer anses for at være en ekspert inden for sit område. Derfor kom det heller ikke som nogen overraskelse, at Liverpool tog kontakt til O´Driscoll, eftersom deres egen klublæge Andrew Massey fra den 1. marts overtog et job som direktør for det medicinske felt hos FIFA. O´Driscoll havde i første omgang accepteret Liverpools tilbud, og blandt Arsenal-folkene var der tydelig enighed omkring, at O´Driscoll ville blive en svær mand at erstatte. O´Driscolls skifte til Liverpool lå så meget i kortene, at Arsenal havde lagt et jobopslag op på nettet i jagten på at finde en ny klublæge. For nyligt har den irske klublæge dog foretaget sig en sand uvending, der har betydet, at Arsenals klublæge fortsætter i London, afslører sportsmediet The Athletic. 

O´Driscoll skulle være blevet motiveret af den udvikling, han har oplevet omkring klubben efter ansættelsen af Mikel Arteta. Netop efter passionerede samtaler med Arteta og Arsenals tekniske direktør Edu skulle O´Driscoll have blevet overbevist om at blive hos Arsenal, hvilket regnes som et scoop i forhold til, hvor velanset O´Driscoll anses for at være. 

Arsenals klublæge skulle senest have ageret eksemplarisk i forbindelse med klubbens måde at tackle coronavirussen på, og også det næste lange stykke tid vil O´Driscoll have sit at se til i forhold til at polstre ikke alene førsteholdstruppen, men hele træningsanlægget imod pandemien. 

Indkøbskurv