ARSENAL VENDER TILBAGE TIL TRÆNING

Arsenal-spillerne er mandag vendt tilbage til træningsanlægget efter mere end en måned i isolation.

Som bare en af to Premier League-klubber har Arsenal mandag valgt at give sine spillere lov til at træne på deres træningsanlæg London Colney. I næsten syv uger har Arsenal-spillerne skulle bygge en træningsrutine op hjemme hos dem selv for at kunne sig selv i god form. Samtidig har træner Mikel Arteta udnyttet lejligheden til at gennemgå videoanalysemateriale sammen med spillerne, både individuelt og kollektivt.

Efter et stigende ønske fra spillernes side har klubben dog valgt at sætte et rotationssystem op, der tillader fem Arsenal-spillere af gangen på træningsanlægget i St. Albans, en halv time nord for Emirates Stadium. Dette skal sikre, at alle omkring træningsanlægget stadig overholder de sundhedsmæssige retningslinjer, som den britiske regering har pålagt sine borgere.

Mandag morgen blev spillere som David Luiz, Hector Bellerin og Emi Martinez spottet i at køre ind på træningsanlægget, ligesom enkelte stabsmedlemmer også er tilstede. Arsenals fysiske træner Shad Forsythe vil være manden, der skal lede træningssessionerne, ligesom klublæge Gary O´Driscoll også har indfundet sig påny. Arsenal-spillerne vil få individuelle bolde tilknyttet og træninger vil maksimalt vare en time. Der vil ikke være nogen form for øvelser, der kommer til at involvere hele gruppen som samlet hele og spillerne vil kun have adgang til banerne, og skal derfor ankomme og forlade træningsanlægget i deres træningsdragter.

Den anden klub, der fra starten af uge 18 har påbegyndt træning, er West Ham United.

Indkøbskurv