ARSENAL-SPILLERNE FORTSÆTTER I ISOLATION

Arsenal-spillerne skulle være vendt tilbage fra deres tid i isolation på tirsdag for at træne som normalt på træningsanlægget London Colney. Efter konsultationer over weekenden har Arsenals sundhedsstab dog valgt ikke at kalde spillerne tilbage i træning. 

Det har været nogen stille uger omkring Arsenal, siden at det først kom frem at Mikel Arteta havde fået coronasygdommen. Artetas sygdomstilfælde sendte ikke alene hele Arsenal-truppen og mere end 150 andre omkring Arsenals træningsanlæg i isolation, men også resten af Premier League, som nu ikke sættes i gang før tidligst d.30 april. Arsenal kan derfor tidligst igen komme i kamp mod Liverpool hjemme på Emirates Stadium d. 2 maj, hvilket dog også lige nu virker usandsynligt taget situationen i betragtning. 

På grund af den stigende alvor har Arsenals sundhedsstab da også valgt at forlænge Arsenal-spillernes tid i isolation på ubestemt tid. Egentlig skulle Mikel Artetas trup have været tilbage på grønsværen tirsdag, hvilket dog nu ikke kommer til at ske, fremgår det af fodboldmediet goal.com

Arsenals kvindehold og akademispillere er også blevet bedt om at blive hjemme for nu, mens klubben fortsætter med at følge smitteudviklingen i Storbritannien og de engelske myndigheders anvisninger. 

Indkøbskurv