ARSENAL SPILLER FØRSTE TRÆNINGSKAMP FREMOD PL-GENOPSTART

Arsenal tørner i dag sammen med Championship-mandskabet Charlton Athletic på Emirates Stadium. Det bekræfter Charlton-spiller Lyle Taylor på Instagram.

Så er der ikke lang tid til, at vi som Arsenal-fans igen kan glæde os over til at Mikel Artetas mandskab i aktion. Den 17. juni ruller bolden igen i Premier League og samme dag skal The Gunners som en af de første hold i aktion, når de spiller den udsatte kamp mod Manchester City i Manchester.

Forud for genopstarten af Premier League har de engelske divisionhold fået lov til at arrangere træningskampe, der skal være med til at gøre dem klar til at komme i kampkondition. Træningskampene er struktureret således, at spillerne skal ankomme direkte til kampstedet fuldt omklædte, mens der ikke må arrangeres træningskampe mellem hold, der distancemæssigt er lokaliseret mere end 90 minutters transporttid mellem hinanden. Da de engelske dommere endnu ikke har været igennem de påkrævede corona-tests, skal dommeren til træningskampene findes blandt et medlem af klubstaben fra enten Arsenal eller det konkurrende hold.

Denne mulighed for at kunne afholde træningskampe har Arsenal udnyttet prompte og spiller derfor i dag lørdag d.6 juni en træningskamp på Emirates Stadium mod et andet London-hold, Charlton Athletic. Dette bekræfter Charlton-spilleren Lyle Taylor på Instagram.

 class=
Foto: Instagram
 class=
Foto: Instagram

Angiveligt skulle Arsenal også arbejde på at få en kamp mod Thomas Franks Brentford i stand.

Det vides endnu ikke om hverken kampen mod Charlton eller Brentford kommer til at kunne ses, ligesom det specifikke kamptidspunkt for Charlton-kampen også er uvist.

Indkøbskurv