AARON RAMSEY FORLADER ARSENAL

Når Aaron Ramseys kontrakt med Arsenal løber ud til sommer skifter waliseren til de italienske mestre Juventus, der kommer til at betale FA Cup-helten 400.000 pund i ugen. 

Der har længe været mange spekulationer omkring Arsenals midtbanespiller, Aaron Ramsey, angående waliserens manglende kontraktforlængelse.

Mandag blev det så offentliggjort, at den 28-årige boks til boks-spiller, ved kontraktudløb til sommer, skifter Nordlondon ud med Italien og Juventus, hvor Ramsey kommer til at spille sammen med blandt andet Cristiano Ronaldo, og den tidligere Arsenal-målmand Wojciech Szszesny.

Ifølge den anerkendte BBC-journalist, David Ornstein, har Ramsey underskrevet en 4-årig aftale med italienerne og kommer til at kunne tjekke ikke mindre end 400.000 pund ind om ugen på sin bankkonto. 

Dette kommer til at gøre Ramsey til den bedst betalte britiske spiller nogensinde rent spillerlønsmæssigt, og overgår hermed store navne som David Beckham, Wayne Rooney og Real Madrids Gareth Bale.

Aaron Ramsey har spillet i Arsenal siden 2008 siden sit skifte fra barndomsklubben Cardiff City og kommer derfor til at have været på kontrakt i 11 fulde sæsoner for Nordlondons rød-hvide stolthed.

Ramseys ubestridte højdepunkter i Arsenal-trøjen har været de tre FA Cup-triumfer i 2014, 2015 og 2017, hvor han samtidig havde fornøjelsen af at afgøre to af finalekampene. 

Indkøbskurv