5 PODCASTS DU SKAL HØRE SOM ARSENAL-FAN

Over de seneste par år har Arsenal-fanbasen vist sig at være en af de mest hørte og diskussionslystne i hele fodboldverdenen. Der er altid noget at tale om som Arsenal-fans, og derfor har det også været nærliggende for fans at skabe podcasts for at kunne have en god snak om klubben med kanonen på brystet. Her er 5 af de bedste på både dansk og engelsk. 

Altid Arsenal

 class=

En Arsenal-podcast vi ikke kommer uden om hos Arsenal Denmark er podcasten Altid Arsenal, der er lavet i samarbejde med netop Arsenal Denmark. Igennem sine mange år som journalist har vært på podcasten Tue Sørensen stiftet bekendtskab med et væld af danske Gooners af mere eller mindre kendt karat. Med en skarp sans for både at kunne forholde sig kritisk til Arsenal, men samtidig give plads til de store drømme og tanker, holder Tue altid snakken interessant og nærværende. Foruden de gennemgribende analyser er der desuden altid plads til gode historier samt lidt drillerier og kække kommentarer i ny og næ, hvilket holder programmet underholdende og nede på jorden. 

Podcasten varer omtrent en times tid og udkommer typisk mandag eller tirsdag efter en Premier League-runde, så der både er plads til at vende en weekendkamp og en midtugekamp i pokalen/Europa. 

For nylig har podcasten også lanceret et nyt format ved navn Altid Arsenal Ekstra, hvor Tue runder et specifikt emne med en gæst. Senest kan du høre Tue tale med Peter Høst fra Arsenal Denmark om Peters deltagelse i Arsenals Fans Forum i London: https://open.spotify.com/episode/3qJ0YejltTWmohbMYa4x6E?si=AWJ8uWdQTICojtCWTCB9Dg 

Du finder podcasten på Apple Podcast, Spotify, Podtail, Podimo, Soundcloud mm.

De Røde Kanoner

 class=

En anden Arsenal-podcast, du har fornøjelsen af at kunne høre på dansk er De Røde Kanoner. Podcasten er blevet sat i søen af blandt andet Sakse Andersen, der fra tid til anden også leverer artikler her til arsenal.dk. Sammen med sit faste panel af Arsenal-elskende venner . Der er højt til loftet inde hos De Røde Kanoner, og derfor bliver der næppe skortet på de gode anekdoter i en noget mere uformel og ligefrem tone. Der er ikke så mange dikkedarer med Sakse og co., så husk at lytte med. Podcasten udkommer omtrent hver fjortene dag, hvilket den gør på Spotify,  Podtail, Podimo, Apple Podcast mm. 

Arsecast

 class=

Uden for vores eget sprogområde findes der et utal af podcasts omkring Arsenal. Den nok mest kendte af slagsen må siges at være Arsecast. På yderst kompetent vis har Andrew & James siden 2006 inviteret eksperter ind fra alle verdens hjørner til at kommentere, anlysere og vurdere alt, hvad der foregår omkring Arsenal. Podcasten fodrer dig med en yderst kompetent snak om The Gunners og er også med til at give et godt indblik i de ting, der foregår udenfor banen. Der er også altid plads til spørgsmål fra lyttere, som efter bedste evne bliver besvaret, ligesom du i løbet af et program også bliver præsenteret for lidt jokes af varierende kvalitet. Af og til kan du endda også blive præsenteret for en lille Arsenal-sang.

Du kan bl.a. snart glæde dig til et ekslusivt interview med den tidligere Arsenal-anfører Cesc Fabregas, som podcasten har fået fat i fra sin tid i isolation i Monaco. Podcasten udkommer to gange ugentligt, mandag og fredag, og du finder den hos Google Podcast, Spotify, Podimo, Podtail, Apple Podcast mm. 

Handbrake Off

 class=

Den mangeårige engelske sportsjournalist og Arsenal-kender Amy Lawrence har siden sit skift til det nye amerikanske sportssupermedie The Athletic startet en podcast op om det, hun nok ved allermest om, nemlig Arsenal. Sammen med andre Arsenal-kendere som journalist David Ornstein, James McNicholas, stand up komiker Ian Stone samt Arsenal-legenden som Lee Dixon bliver der talt Arsenal, før og nutid med stor insiderviden og passion snakker om klubben fra N5. Hvert program indeholder fascinerende vinkler og historier, som kun disse Arsenal-kendere kan få først kendskab til.

En podcast, der komplementerer denne podcast og som ligeledes udgives af The Athletic er ‘The Ornstein & Chapman”-podcast. I denne podcast finder du også interessante historier fra Arsenal, som du ikke kan finde hos andre medier, mens du ligeledes bliver klædt med spændende historier fra de andre engelske klubber.

Modsat artiklerne på The Athletics hjemmeside kan du kvit og frit, indtil nu, høre både The Handbrake Off og Ornstein o& Chapman på Spotify, Apple Podcast mm. 

The Gooners Podcast

 class=

Bevæger vi os endnu længere ud i verden har en række passionerede amerikanske Arsenal-fans også gang i en ganske fornøjelig Arsenal-podcast, som har det let genkendelige navn, The Gooners Podcast. I podcasten taler Mike og Andy om deres liv som amerikanske Arsenal-fans og inviterer andre amerikanske Arsenal-fans ind til at snakke om deres lidenskab for klubben på den anden side af atlanten. Snakken er ganske uformel, men stadig indholdsrig. Podcasten supplereres af en YouTube-kanal, hvor man både kan høre deres podcasts og følge Arsenal-fans, der ser kampene på storskærm på en pub. 

Find podcasten på Spotify, Apple Podcast, Youtube mm. 

Indkøbskurv